V prípade, ak ste vykonávali nejaké zmeny v nastaveniach DNS, všetky zmeny sú automaticky uložené v histórii zmien. Pre zobrazenie a prípadne obnovenie pôvodných nastavení DNS záznamov sa prihláste do Webadminu.
- V sekcii Služby prejdite do Administrácie domény
- V ľavom menu prejdite do záložky DNS a konkrétne do Prehľad zmien. Ak neboli ešte vykonané žiadne zmeny, záznam bude prázdny
- Ak boli vykonané zmeny v DNS nastaveniach, je možné zobraziť detaily nastavení pred danou zmenou vybraním možnosti Zobraziť.
- Ak chcete vrátiť pôvodné nastavenia DNS záznamov do stavu pred vykonanou zmenou je potrebné vybrať možnosť Obnoviť.
