História zmien DNS záznamov

História zmien DNS záznamov

V prípade, ak ste vykonávali nejaké zmeny v nastaveniach DNS, všetky zmeny sú automaticky uložené v histórii zmien. Pre zobrazenie a prípadne obnovenie pôvodných nastavení DNS záznamov sa prihláste do Webadmin rozhrania.

 

1. V sekcii Služby prejdite do Administrácie domény.

2. V ľavom menu prejdite do záložky DNS a konkrétne do História zmien. Ak neboli ešte vykonané žiadne zmeny, záznam bude prázdny.

3. Ak boli vykonané zmeny v DNS nastaveniach, je možné zobraziť detaily nastavení pred danou zmenou vybraním možnosti Zobraziť detail.

4. Ak chcete vrátiť pôvodné nastavenia DNS záznamov do stavu pred vykonanou zmenou je potrebné vybrať možnosť Vrátiť sa do stavu pred zmenou.