Preskočiť na obsah
Kategórie
Tipy a triky

Zvýšte svoju produktivitu s appkami na plánovanie stretnutí

Aplikácie na plánovanie stretnutí vám dokážu ušetriť množstvo času a energie. Ak ich, pravdaže, využívate správne. Vybrali sme pre vás sedem appiek s množstvom funkcií, ktoré vám a vašim klientom uľahčia život.

Calendly

Calendly

Čistý dizajn a jednoduché ovládanie – aj preto Calendly patrí medzi favoritov. Vďaka nemu si s vami klienti dokážu naplánovať stretnutia bez výmeny množstva e-mailov, môžete ich jedným kliknutím zdelegovať aj na svojich kolegov či pozvať viacerých ľudí na webinár alebo tréning. Nechýbajú ani reporty, integrácia s inými službami či prepojenie platby na PayPal.

ScheduleOnce

Schedule once

ScheduleOnce patrí k robustnejším riešeniam, ktoré ocenia menšie aj väčšie tímy. Môžete si v ňom vytvoriť viacero účtov a kalendárov. Jednoducho sa integruje na váš web a ponúka množstvo rozšírených funkcií pre rôzne oblasti.

Acuity Scheduling

Acuity scheduling

Podobne ako ScheduleOnce ponúka širokú škálu nástrojov, funkcií a integrácií s inými službami. Cez mobilnú aplikáciu dostanete notifikácie o každej rezervácii a systém automaticky vloží tieto podujatia aj do vašich kalendárov na Google, Outlook, iCloud či Office 365.

Pick

Pick

Jednoduché riešenie pre ľudí, ktorí nepotrebujú množstvo extra funkcií. Len zadáte časové sloty, kedy ste v dispozícii, vytvoríte link a vaši klienti si môžu rezervovať váš čas. Pick zároveň pridá udalosti do vášho kalendára.

Doodle

Doodle App

Potrebujete sa dohodnúť na termíne so zvyškom tímu? Doodle je jednoduchá aplikácia, v ktorej každý pozvaný zvolí svoje časové preferencie. Následne organizátor vyberie termín, ktorý je pre väčšinu najviac akceptovateľný a Doodle udalosť pridá do kalendára každého participanta.

X.ai

x-ai

Nedohadujte sa na termínoch, virtuálni AI asistenti Andrew a Amy to spravia za vás. Stačí ich pridať do CC vášho e-mailu a umelá inteligencia sa postará o to, aby ste mali všetko dohodnuté a pridané v kalendári.

Assistant.to

Assistant to

Jednoduché riešenie pre používateľov Gmailu. Assistant.to do mailu embeduje voľné časové sloty a váš klient alebo partner si jedným kliknutím vyberie termín, ktorý mu vyhovuje.

Tento podcast by vás mohol zaujímať

Autor: Barbora Ilić

Miluje inovatívne riešenia, píše pre svetové mediá a spolupracuje s rôznymi startupmi. Tvorí komunikačné stratégie, je marketérka, milovníčka zdravého jedla a vášnivá cestovateľka.