Preskočiť na obsah
Kategórie
Zákulisie

Viete, kto sa na párty najviac odviazal?

PartySmasher je aplikácia, ktorá zaznamenáva, koľko ste toho na párty vypili. Na zmeranie síl s ostatnými, stačí mobil s internetom. Štatistiky zobrazuje v reálnom čase na špeciálnej URL, premietanej na plátne. Kto by si pomyslel, že taká jednoduchá vec dokáže párty tak boostnuť!?

Mesiac pred vlaňajšou vianočnou párty sme sedeli v devel roome a vymýšľali, ako ju spestriť. Spomedzi kvanta nápadov nás najviac zaujala myšlienka, vytvoriť mobilnú appku na checkovanie drinkov: Kto sa najviac checkuje, vyhráva.  Spravili sme dôkladný návrh, analyzovali všetky možné potenciálne situácie, identifikovali základné roly a načrtli kontúry celej appky. Samozrejme, že nešlo všetko hladko. Neraz sme si pri vývoji poriadne ponadávali, keď sme na nejakom probléme strávili celé hodiny. No veľa sme sa naučili.

Checkovať lokálne, myslieť globálne

Napriek časovej tiesni sme do vianočnej párty stihli vytvoriť funkčný prototyp. Stretol sa s obrovským ohlasom. Ľudia sa nadšene prihlasovali a súperili medzi sebou. Viackrát sme si vypočuli, že s týmto by sme mali prísť na trh. Spočiatku sme tomu neprikladali nejaký význam, zabávali sme sa. No začiatkom nového roka sme si sadli a začali analyzovať dáta z demolačnej párty. Jednoznačne sme sa zhodli, že keď ľudia chcú súperiť, dáme im tú možnosť. Predtým však bolo potrebné prototyp “učesať” a prispôsobiť ho globálnemu trhu.

http://storify.com/websupport_sk/party-smasher-testing

Praktická modulárnosť

Jednou z inovatívnych častí PartySmasheru je systém priraďovania badgov. Je plne automatizovaný, nové badge sa pridávajú veľmi dynamicky, na úrovni databázy. Žiadne pevné podmienky sa v systéme nenachádzajú. Všetko sa vykonáva počas behu aplikácie a nespomaľuje ju. Zaujímavo sú tiež riešené moduly. Napríklad dashboard, na ktorom ľudia vidia svoje výsledky, čo ich motivuje k ďalšej aktivite. Celá táto funkcionalita je samostatný modul. Modulárnosť nám umožňuje v minimálnom čase pridávať nové a nové dashboardy a iné časti určené pre projekciu, štatistiky či poskytovanie informácií.

Šialené tempo Silicon Valley

S dizajnom aj celkovou vizuálnou identitou nám veľmi pomohol Musho, nový člen nášho tímu. Slovenský dizajnérsky čarodej, pôsobiaci za veľkou mlákou, dokázal za jedinú noc vytvoriť krásne výstižné logo i celú základnú identitu projektu. Takéto nasadenie, BTW v Silicon Valley úplne bežné, nám vyrazilo dych. No inšpirovali sme sa. Mushovu grafiku sme bleskovo zapracovali a začali užívateľsky testovať. Dopadlo to dobre, takže od 28. marca je PartSmasher oficialne releasnutý.

 

Vízia ultimátneho nástroja

Vývoj PartySmashera však pokračuje ďalej. Od augusta má vynovený web, upgradu sa dočkali aj administrácia používateľského konta a manažovanie akcií. V blízkej dobe bude možné získavať levely a stať sa kráľom párty. Ak vám napadnú ďalšie fičurky, ktoré by sa hodili, určite sa nám ozvite. Chceme, aby sa Party Smasher stal ultimátnym nástrojom pre zvýšenie zábavy, na všetkých možných typoch párty.

Keď chcete vidieť PartySmasher v akcii, príďte v sobotu 11. augusta o 19.00 na pláž pod Ufom. Kamaráti zo spriatelenej agentúry Party Promotion Agency ho nasadia na jednu zo svojich skvelých párty.

2 odpovede na “Viete, kto sa na párty najviac odviazal?”

Tak toto je podľa mňa hovadina ako mraky…
Tak to je skvelé… poďme súťažiť kto sa viac ožerie a kto toho viac vypije… úžasná a inteligentná zábava. Ak bude mať toto úspech tak už potom neviem kam ľudstvo smeruje… 🙁

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *